woensdag 17 februari 2016

ZATERDAG 26 MAART: DEMONSTREER MEE!


GEEN VERLENGING VAN DE ASIELOPVANG IN DROOMGAARD!
                  
HOUD BURGEMEESTER WIM LUIJENDIJK AAN ZIJN BELOFTE! 


Al sinds de aankondiging dat er 1200 asielzoekers zonder enige vorm van inspraak in Kaatsheuvel zouden worden gehuisvest, horen wij tegenstrijdige verhalen vanuit het gemeentehuis. Terwijl de eigenaar van Droomgaard - de asieluitbuiter Peter Gillis - miljoenen euro's verdient aan deze opvang, zitten de omwonenden met een constant gevoel van onveiligheid en onzekerheid opgescheept.

Hoewel Burgemeester Wim Luijendijk ons aanvankelijk had gegarandeerd dat de opvang van asielzoekers slechts tot uiterlijk 1 April zou duren, leek hij tijdens de infoavond in een sterk gemilitariseerde zone bij het Klavier al een heel stuk minder zeker van zijn zaak. Hij kon niet garanderen dat de opvang niet verlengd zou worden. Zeker niet nu met de lente voor de deur de massale migratiestromen richting Europa weer sterk toe zullen nemen.  

Wij hebben er weinig vertrouwen in dat Burgemeester Wim Luijendijk zijn belofte zal houden. De kans is groot dat de gemeente zich niets aantrekt van onze bezwaren en de opvang voor asielzoekers in Droomgaard ook na 1 april gewoon verlengd zal worden. Maar genoeg is genoeg! Wij laten ons niet langer negeren door de beleidsmakers en eisen een democratische stem in het besluitingsproces! 

Daarom roepen wij iedereen op om samen met ons vreedzaam mee te demonstreren op ZATERDAG 26 MAART.


GEEN VERLENGING VAN DE ASIELOPVANG IN DROOMGAARD NA 1 APRIL!

KOMT ALLEN EN LAAT JE ONGENOEGEN HOREN!


Aanvullende informatie volgt binnenkort...

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten