zondag 27 maart 2016

Demonstratie tegen de Asielwaanzin in Kaatsheuvel


Zaterdag j.l. demonstreerde meer dan 50 man in Kaatsheuvel tegen de asielwaanzin. Ondanks dat dit minder opkomst was dan dat we in de eerste instantie gehoopt hadden, kunnen we toch van een bescheiden succes spreken. Het is een duidelijk signaal dat 50 man bereid zijn hun woorden kracht bij te zetten door actie te ondernemen tegen het schandalige beleid van de gemeente en de asielwaanzin die ons door Den Haag wordt opgelegd.

Ongetwijfeld geloven veel van onze dorpsgenoten het COA en de gemeente dat er géén nieuwe massale asielopvang komt en de deal met Turkije een oplossing voor het huidige asielzoekers probleem zal bieden. Wij moeten hen teleurstellen; de gemeente en het COA zullen een nieuwe asielopvang realiseren en honderdduizenden vreemdelingen zullen nu via Libië en andere landen de oversteek naar Europa wagen. Het is nog lang niet voorbij. Zij die denken dat klagen vanachter de computer voldoende is om hier iets tegen te doen, zullen bedrogen uit komen.

Wij zullen burgemeester Luijendijk aan zijn belofte houden en indien nodig ons protest voort zetten. Onze eisen blijven dan ook ongewijzigd:


GEEN ASIELOPVANG IN ONZE GEMEENTE! 

STOP DE ASIELWAANZIN!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten