dinsdag 10 mei 2016

Kaatsheuvel tegen Asielwaanzin gaat opnieuw actievoeren

Ondanks massale protesten en tegengeluiden vanuit de gemeenschap besloot de provincie eind maart, naar het idee van de Tilburgse burgemeester Peter Noordanus, om Brabantse gemeenten te verplichten om een bepaald quotum aan asielzoekers op te vangen.

In achterkamertjes hebben lokale bestuurders in het geheim vergaderd om een plan van aanpak op te stellen. De regio Hart van Brabant, die naast Loon op Zand ook Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg, Heusden, Gilze-Rijen en Waalwijk omvat, heeft al zeker 20 locaties in beeld waar mogelijk asielzoekers opgevangen kunnen worden. Daarnaast zijn meer dan 40 locaties in kaart gebracht waar speciale woonruimte voor statushouders kan komen.

Met de huidige immigratiestromen importeren we een humanitaire ramp. Na gezinshereniging zal het aantal migranten vervijfvoudigen, terwijl naar schatting zo'n 40% van de grotendeels ongeschoolde migranten na 10 jaar nog steeds werkloos zal zijn. Er zal zo dus een nieuwe onderklasse gevormd worden, die onze sociale voorzieningen (voor zover we die nog hebben) sterk zal belasten. Er worden bovendien culturele tegenstellingen gecreƫerd, die niet binnen korte termijn te overkomen zijn. Op langere termijn zal dit onvermijdelijk de ondergang van onze eigen culturele waarden betekenen.

Met de verwachte komst van nog eens 100.000 asielzoekers naar Nederland dit jaar, zal de vraag naar opvang en huisvesting steeds verder blijven toenemen. Het huidige asielbeleid bied dan ook geen enkele duurzame of realistische oplossing, niet voor de asielzoekers, noch voor de Nederlandse bevolking. Het demografische, economische en sociale draagvlak van ons land is nu eenmaal niet oneindig!
 
Daarom hebben wij ernstige bezwaren tegen deze gang van zaken. Wij roepen dan ook alle tegenstanders van dit asielbeleid in Loon op Zand en andere Brabantse gemeenten op, om de handen ineen te slaan en samen met ons actie tegen dit asielbeleid te voeren!

STOP DE ASIELWAANZIN!

GEEN ASIELOPVANG IN ONZE GEMEENTEN!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten