maandag 16 mei 2016

Onze Acties gaan door: Stop de plannen van Wim van de Donk!


Donderdag 31 maart heeft de commissaris van de koning Wim van de Donk de gemeenten in provincie Noord-Brabant opgeroepen om het tekort aan opvangplaatsen gezamenlijk op te lossen. De gemeenten van Hart van Brabant zijn overeen gekomen allen een bepaald quotum aan asielzoekers en statushouders op te vangen. Die besprekingen vinden plaats in achterkamertjes en de locaties worden angstvallig geheim gehouden. Hiertegen zullen wij actie gaan voeren!

Wimpie van Donk

Tijdens de 3 maanden noodopvang in Kaatsheuvel zijn er maar liefst 51 meldingen gedaan bij de politie van incidenten met vluchtelingen, waaronder intimidaties, diefstal, vernielingen en vechtpartijen. Het is ons inziens dus complete onzin om deze gang van zaken tot een succes af te schilderen, zoals de gemeente dat momenteel doet. Met de komst van nieuwe asielzoekers, zoals de gemeente momenteel voor ogen heeft, zal deze trend zich ongetwijfeld door zetten en daar zitten de inwoners van Loon op Zand niet op te wachten!

Landelijk is het asielbeleid evenmin houdbaar. De zogeheten 'Turkije-deal' staat op springen en de stromen van asielzoekers die via Lampedusa en Italië deze kant op komen nemen gestaag toe. In korte tijd zal Europa en dus ook Nederland weer overspoelt worden met asielzoekers.  Na de gezinsherenigingen zal dit aantal nog eens vervijfvoudigen en voorzichtige schattingen gaan ervan uit dat 40% daarvan na 10 jaar nog steeds werkloos zal zijn. Dit vormt een inbreuk op onze culturele waarden en zorgt voor een onhoudbare druk op onze sociale voorzieningen, voor zover wij deze überhaupt nog hebben!  Met verplichte quota zal ook Loon op Zand steeds meer vervreemden door de komst van de immigranten, met alle gevolgen van dien.

Onze acties zullen zich richten op diegenen die dit faciliteren: de politiek en de asiel uitbuiters - de asielindustrie. Wij hebben de oplossing voor de asielcrisis en de oorlog in Syrië ook niet. Maar wat wij echter wel weten is dat het huidige asielbeleid onze eigen ondergang wordt en we onze grenzen dus moeten sluiten voor asielzoekers. Oorlog in die regio, zelfs al is deze mede door onze eigen politieke elites veroorzaakt, kan nooit een vrijbrief zijn voor een zelfdestructief en visieloos open grenzen beleid! Daarom zullen wij op alle mogelijke manieren hier actie tegen gaan voeren!


Daarom organiseren wij binnenkort samen met andere AZC burgerprotest-groepen in andere de Brabantse gemeentes een overleg, om samen te werken en de asielplannen van de provincie te stoppen!      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten