maandag 11 januari 2016

Zwartboek asielwaanzin! Meld incidenten!

Diegenen die recent nog in het winkelcentrum van Kaatsheuvel zijn geweest voor boodschappen of door de dorpskern gewandeld hebben, zal het vast niet ontgaan zijn. Het straatbeeld is behoorlijk veranderd nu de eerste busladingen asielzoekers hun nieuwe tijdelijke (?) woonplaats aan het verkennen zijn geslagen.

Op zichzelf is daar natuurlijk niets mee, ware het niet dat veel mensen zich toch enigszins onveilig en ongemakkelijk voelen door de vele nieuwe gasten die door het dorp zwerven. Inmiddels zijn bij ons al de eerste meldingen van intimidaties en overlast binnen gekomen. Van redelijk onschuldige incidenten zoals asielzoekers die rond huizen en auto's snuffelen en naar binnen loeren, tot regelrechte intimidaties.

Bij deze willen wij iedereen die hiermee te maken heeft gehad verzoeken ons te contacteren via mail, zodat wij een lijst van incidenten kunnen samen stellen om hier een beter overzicht op te krijgen. Stuur een mail onder de kop 'INCIDENT' naar: Aktiecomite-Kaatsheuvel@Hotmail.com  

Wij willen met klem benadrukken dat wij slechts een protestgroep zijn en willen iedereen die met dit soort incidenten te maken krijgt toch verzoeken vooraleerst aangifte bij de politie of de betreffende instanties te doen! Wij zullen de incidenten slechts bundelen in een zwartboek, om zo een compleet overzicht te krijgen van wat er zich in onze gemeente af speelt en wat er onder de bevolking speelt. 

 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten