donderdag 31 december 2015

Geen enkele ‘vluchteling’ heeft recht op asiel (zodra deze tweede Schengenland betreed)

Prof. Rupert Scholz, rechter bij het Duitse Grondwettelijk Hof stelt dat geen enkele ‘vluchteling’ recht heeft op asiel en verklaart welke wetten de regering van kanselier Merkel overtreden heeft.

“Er werden belangrijke overtredingen van de wet door de regering begaan.  Het Dublin akkoord werd veronachtzaamd.  Het Schengen-verdrag werd niet toegepast.  Men heeft de asielprocedurewetgeving buiten kracht gezet.  Men heeft zelfs art. 16a van  de grondwet, het asielartikel, ook niet volgens de wet gehandhaafd met de verklaring ‘Alle Syriërs krijgen asiel’.

Het asielrecht is een individueel recht.  Hier moet elke persoon individueel bewijzen dat ze politiek vervolgd worden in hun thuisland.  Men kan dus niet globaal stellen dat alle Syriërs bij ons asiel krijgen.
In art. 16a van de grondwet staat dat niemand bij ons recht heeft op asiel als hij uit een veilig derde land komt.  De vluchtelingen die naar Duitsland reizen, komen allemaal uit een veilig derde land: Oostenrijk, Kroatië, Hongarije, Italië, Griekenland enz.  De asielwetgeving heeft dezelfde inhoud.
De asielwetgeving stelt bovendien dat de Bundespolitie effectieve grenscontroles moet doorvoeren.  Dat is niet gebeurd. (Duitse politie: We hebben slechts 10% van de ‘vluchtelingen’ gecontroleerd’).
Het Dublin akkoord heeft dezelfde inhoud als art. 16a: geen asielrecht in een EU-land voor hen die uit een veilig derde land komen.  Ook daartegen werd inbreuk gepleegd.  Ook het Schengenverdrag, dat de gezamenlijke buitengrenzen vastlegt, werd in die zin niet gehonoreerd, daar wij eigenlijk mensen zelfs uitgenodigd hebben naar ons land te komen – illegale grensovertreding der buitengrenzen die Schengen vastgelegd heeft.

Kortom, als Beieren dit als bewijs bij een dergelijke klacht (Nvdr: bij het Duitse Grondwettelijk Hof) gebruikt, dan hou ik deze eventueel zelfs voor succesvol.”


Hoewel Prof. Scholz zich tot Duitsland beperkt, is zijn redenering ook in Nederland van toepassing. Het feit dat vluchtelingen door veel veilige landen reizen alvorens in het welvarende West-Europa te arriveren, betekend dus niet dat zij daarmee automatisch recht op asiel in onze landen hebben!   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten